čtvrtek 25. dubna 2019

ředkvičková pomazánka


Dnes mám tady takovou obyčejnou věc, kterou mnohé určitě děláte, ale já na ní celé jaro přímo ujíždím. Mohla bych tuto zdravou jarní pomazánku jíst denně.

Ředkvičková pomazánka

250 g tučného tvarohu z vaničky
250 g tvarohu v alobalu
1 svazek ředkviček
velká hrst jarní cibulky
sůl, pepř

Tvaroh vyšlehejte se solí a pepřem. Ředkvičky nakrájejte na plátky, nasekejte jarní cibulku a vše smíchejte.



Krásný den a dobrou chuť.
M

11 komentářů:

  1. Miluji pomazánky,miluji návštěvy u vás.Vy to vždy tak krásně nafotite..mňam.Hezký den.JP

    OdpovědětVymazat
  2. ...a když jsou ještě navíc ředkvičky domácí, jako ty naše - pálí jak čertík, ale jsou výborné.... krásné dny přejeme z Jizerek.O.

    OdpovědětVymazat
  3. Mila Moni s receptem na pomazanku jsi mne potesila, ale jeste vetsi radost mam z receptu na domaci toastovy chleb. O vikendu se na nej chystam ����. Krasne dny na kopecek posilam KatkaB

    OdpovědětVymazat
  4. A k tomu ještě mladou kedlubnu,výborné,dobrou chut,dae

    OdpovědětVymazat
  5. Super recept.. Odkud máte etážér? Je moc hezký.. Ilča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, etažér mi darovala jedna dobrá duše. Kamarádka mé kamarádky, která na něj neměla využití a prostor a chtěla, aby se dostal do rodiny, kde ho využijí. A to my zase jo. I takové zlaté duše jsou♥

      Vymazat
    2. Dobrý den. Etazer je muj milovany Ib Laursen, danska značka. Mrknete na ruzne eshopy-Bellarose, Mahozadekor atd. Maji různé barvy a jsou neskutecne krásné!

      Vymazat
    3. Dobrý den. Etazer je muj milovany Ib Laursen, danska značka. Mrknete na ruzne eshopy-Bellarose, Mahozadekor atd. Maji různé barvy a jsou neskutecne krásné!

      Vymazat
  6. Dělám podobnou, jen tvaroh vyšlehám s mascarpone :) Je to bašta ... čekám na ty letošní a zdravím na kopeček!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to musím vyzkoušet, děkuji. Strejda nás vždy zásobuje spoustou ředkviček ze zahrádky a skoro je nestíháme sníst.

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju ředkvičky a já dělám pomazánku takto: pomazánkové máslo, do toho zamíchat dvě vejce uvařená na tvrdo pokrájená a svazek ředkviček na drobno pokrájených. Nestrouhám je, pustí víc vody. A pak už jen sůl a trochu pažitky. Mňam. A tu vaši vyzkouším hned dneska k večeři. Už se těším

    OdpovědětVymazat

Mějte se hezky a předem děkuji za vaše milá slova a řádky, kterých si velmi cením.
S láskou Monča ♥